חדשנות קולינרית באצטדיון

  • עמוד הבית
  • Asset 11
  • חדשנות קולינרית באצטדיון
מאת: צוות האתר

תאריך: 19 אפריל 2023

מתחם האירועים באצטדיון צירף לאחרונה לשורותיו את השף ניר צוק, שחובר לשף הבית אבי דדוש ונבחרת המטבח במקום, ומעניק ייעוץ קולינרי עבור גיוון ושדרוג חוויית האירוח במתחם.

תפיסת האירוח המוקפדת במתחם האירוח של האצטדיון מחברת בין מגוון אלמנטים בולטים ביניהם עיצוב, נוחות, תוכן וכמובן שירותי הקייטרינג שלנו לצד הצורך בחדשנות וביצירתיות בכל אלו, ככלי מרכזי היוצר חוויית אירוח יוצאת דופן. החיבור בין השף אבי דדוש ונבחרתו לשף ניר צוק מהווה חיבור בין ניסיון רב שנים, ידע מקצועי נרחב, חשיבה מחוץ לקופסא, היכרות מעמיקה עם מגוון חומרי גלם והיכולת להפיק מהם מנות ומאכלים מרהיבים לעין וערבים לחך, שלא ניתן למצוא בסצנה הקולינרית המוכרת באצטדיונים ובכלל.

אצטדיון סמי עופר מארח מאות אירועים מדי שנה, החל מאירועי ספורט, צפיה במשחקי כדורגל בתאי צפיה ללקוחות VIP, המשך באירועים פרטיים דוגמת בר / בת מצווה, ימי הולדת ואחרים, וכלה באירועים עסקיים דוגמת כנסים והרצאות, אירועי חברה, אירועי מיתוג והשקה, ימי עיון וגיבוש לצוותים, תערוכות ועוד. מגוון הנכסים וחללי האירוח במתחם מאפשרים בניית פלטפורמה מותאמת אישית לכל סוגי האירועים, גדולים וקטנים יותר בכל היקף של משתתפים, תוך הנגשת שירותים משלימים בתחום התוכן ובתחום הקייטרינג וההסעדה.

חדשנות, צמיחה ושדרוג

החדשנות שיצר החיבור עם השף ניר צוק, הולידה צמיחה ושדרוג הן בתחום הקולינרי והן ברמת נראות המנות ועיצוב המזנונים בדגש על –
* שילוב בין מנות דגל עיקריות לתוספות המתבסס על חיבור וניגודיות בין טעמים ומרקמים, ויצירת צלחת מובנית המוגשת לאורחים וחושפת אותם לחוויה קולינרית ולטעמים חדשים.

* קונספט הגשה חדשני עם מזנונים מעוצבים הכוללים מגוון מנות בצלחות אישיות מובנות, מבלי הצורך למזוג ולערום מזון על צלחות. הקונספט החדשני יוצר מזנון זורם והרמוני ללא התגודדות ותור, חושף את האורחים למגוון חיבורים ומנות חדשניות, ומשמר את חוויית השפע כאשר האורחים מתכבדים במספר מנות כרצונם וללא הגבלה.

* בניית מגוון תפריטים העושים שימוש בחומרי גלם מגוונים ואיכותיים, ומאפשרים לכל חברה או לקוח מארח את הבחירה בסגנון ובטעמים המותאמים לו.

לצד החדשנות והיצירתיות, אנו משמרים בקפדנות את רמת השירות הגבוהה המתבססת על בחירה בחומרי גלם איכותיים בלבד מספקים שנבחרו בקפידה, טריות והקפדה על תנאי אחסון, רמת תברואה ופיקוח מחמיר וכן תעודת כשרות לטובת כל קשת המבקרים והאורחים במתחם.

עידן קולינרי חדש באצטדיון – צפו באייטם המיוחד של פז רובינשטיין (ערוץ רשת 13) על הליין הקולינרי החדש שמחכה לכם באצטדיון, היישר מהמטבח של שף ניר צוק ושף אבי דדוש:

מעוניינים לקיים אירוע או פעילות מיוחדת באצטדיון וליהנות ממגוון אפשרויות ההסעדה החדשות שלנו? צרו עמנו קשר, לחצו כאן.

מומלץ בנוסף